Bildsø Strand

Her er det hele

Bildsø strand er generelt et populært sted med mange forskellige brugere. Det er dog få, der som os kommer der hele året.
Både sommer og vinter er stranden og skoven et særdeles dejligt turmål med et væld af muligheder for leg og aktivitet – med og uden os voksne.
Det hænder da, at vi om sommeren kan bade eller soppe, men det er nu sjældent. Vi skal være temmelig mange voksne med, for at vi kan bade sikkert.

Derimod er stranden selvsagt et fast legested. Strand, hav, sten, sand og børn passer bare godt sammen.
Mange børn holder af, at bruge tiden på at finde sager, lege ved bølgerne og kaste sten i vandet – og hvem har ikke holdt af det som barn?
Imidlertid byder denne strand på så meget andet. Det dejlige græsbevoksede strandområde med de vindblæste træer er en formidabel legeplads med mulighed for, at øve sine klatrefærdigheder til det yderste. Det er let at lave tovgynger og anden tovleg, som altid vækker begejstring.
Vi kan flyve med drage, snitte og save og vores aktivitetskasser er tit i brug på denne tur. Aktivitetskasserne indeholder f.eks. materialer til at lave tangbilleder, male sten og den slags. 

Her er en bålplads, men er blæsten får hård og kold, er der også en Shelter og gode legesteder i strandskoven. Et af dem er Naturfitness stedet, hvor motionsfolk ellers holder til. Vores børn har også meget glæde af stedet – her kan vi finde læ. Regner det meget, kan vi finde ly ved kolonien ved siden af.

Hurra for Bildsø strand!

Siden er sidst opdateret 6. august 2013