500 meter Stien

Godt på vej

Helt fra starten var vi godt klar over, at med sådan et stort område som vores legelandskab udgør, så kræver det noget særligt at gøre det tilgængeligt og overskueligt - også når man bare er to og tre år gammel.

Derfor var stien noget af det første vi fik. Den rammer både vores nærområde ind, og så leder den store og små ud på opdagelse i de fjerneste hjørner, og tilbage igen. Helt ned til Shelterne f.eks. - og der er langt derned.

Selve stien er grusbelagt, men hele vejen er der små afstikkere ind i krat og små legesteder. Nogle af disse afstikkere har hårdtarbejdende forældre og medarbejdere fremhævet med barkflis på en af vores arbejdsdage, men vi har kun lagt flis der hvor vi kunne se at børnene rendte i forvejen.

Og så er der ellers et utal af små trædestier som sikkert kun de allermest ihærdige børn fra Storegruppen har overblik over.

Når først de store har banet og vist vejen, er det meget lettere for de mindre at vove sig ind eller langt væk, hvor det kan føles rigtig spændende og farligt...

Siden er sidst opdateret 3. september 2013