Bakkerne

Op og Ned, Ud og Hen - og tilbage igen..

Bakkerne blev som der nu var jord til efter byggeriet af vores hus. Der var heldigvis masser af jord, så vi har fået det ligesom vi gerne ville.

Her er skråninger i mange forskellige hældningsgrader og vej op og ned i alle retninger. Her er kælkebakker til enhver, både de dristige børn og de mere forsigtige.

Bakkerne er næsten sit eget lille landskab i landskabet. Med sit særpræg, højde og variation er bakkerne både med til at tilføje vores legelandskab et meget afvekslende miljø, men også med til at give børn særlige udfordringer og anderledes muligheder i deres leg.

Rent motorisk trænes sener, muskler og balance på en måde der ikke lige lader sig efterligne andre steder.
Og det at komme højt op og helt op på toppen, kan give et godt overblik og en stolt fornemmelse.

Vi har ikke haft så mange planer med bakkerne endnu og det er heller ikke sikkert at der er brug for det. Et legested har vi dog etableret her. Vi har sat tre stammetrommer og en rigtig Marimba op, så det står som sit eget lille område til musikleg.
Otte børn kan være med på én gang. Er der flere børn der gerne vil til, må de vente på deres tur.

Instrumenterne stemmer rigtig fint sammen, så det er ikke bare pjat. Når nogle børn finder derop og er godt i gang, kan vi høre det over det meste af legepladsen. Det lyder af godt børneliv..