Shelterne

Ly, Læ og Leg

Helt ned i det ene hjørne, der hvor man ikke kan komme længere har vi sat to Sheltere op. De kom som byggesæt, og ihærdige og hjælpsomme forældre hjalp os med at få dem bygget. Det var ellers sjovt.

Shelterne er sat så de vender lidt ind imod hinanden, så de kan benyttes sammen, men også hver for sig. Ligesom de andre legemiljøer vi har, skal de nemlig også gerne kunne bruges på forskellige måder.

De er også sat så de giver mest muligt læ og så vi får mest muligt sollys og varme ind. Det er dejligt, især om vinteren forstås.

I den kolde årstid, har vi brug for steder hvor vi kan få læ for den kolde vind og ly for regn og slud. Både når det handler om leg men også når det  f.eks. er madpakketid.

Vi har lavet en mindre bålplads dernede. Det varmer både krop og sjæl med et godt bål, og giver en fornemmelse af, at det er rart at være udendørs, selv når så mange andre vælger at være indendørs.

Det er lidt op og ned hvor meget børnene bruger Shelterne i deres leg. Nogle gange virker det som om de er helt glemt af børnene. Men så bliver de tydeligvis genopdaget, og pludselig finder vi masser af spor efter børnene dernede i form af spande med sand og vand, trillebøre og trækvogne. Sikken en legefest der har været..og sikken en masse der skal ryddes op og slæbes helt tilbage til skuret. Vi må hjælpes ad, der er ikke andet for.